La mulți ani, copii ai României! Vizită emoționantă la Ministerul Familiei

La mulți ani, copii ai României! Vizită emoționantă la Ministerul Familiei

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a primit astăzi, de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului vizita unui grup de copii aflați în sistemul de protecție specială de stat. Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă pentru toți cei prezenți. Cu acest prilej, ministrul Familiei a transmis o urare de la mulți ani tuturor copiilor și cele mai bune gânduri către copiii aflați în grija statului.

„La mulți ani, copii ai României! Copilăria, această perioadă minunată a vieții, să vă fie sănătoasă, fericită și plină de bucurii! De 1 iunie serbăm copiii și, odată cu ei, retrăim an de an efervescența acestei vârste de aur. Copiii sunt pe primul loc!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

„Georgiana, Andra, Ștefan, Alexandra, Andreea, Mădălina, Ioana, Raluca, Maria, Robert, Valentin, Albert sunt prietenii mei și au venit să serbăm împreună o zi minunată din an: Ziua copilului!”, a continuat Gabriela Firea. „A fost o încântare să îi am oaspeți speciali de 1 iunie pe cei 12 copii care se află în sistemul de protecție specială și cresc la Buzău, în structurile DGASPC. Sunt, fără excepție, copii deosebiți, care m-au impresionat cu ambiția pe care o au de a face tot ce pot să-și schimbe destinul care nu a fost bun cu ei la început. Deși n-au un sprijin în familiile lor sau n-au deloc familii, sunt plini de elan și deciși să facă ceva în viață. Au pasiuni, au vise mari și o energie atât de bună! Georgiana, Andra, Ștefan, Alexandra, Andreea, Mădălina, Ioana, Raluca, Maria, Robert, Valentin, Albert, sunteți grozavi!”, a mai spus ministrul Familiei.

„Trimit gânduri bune spre toți cei 42.000 de copii pe care îi avem în grija statului, în sistemul de protecție specială. Îmi dau seama că nu vă e ușor, că vă simțiți adesea singuri și neînțeleși, că vă lipsesc oamenii apropiați cu care să vă sfătuiți și care să vă sprijine… Trebuie să aveți însă încredere în voi, să nu vă descurajați și să știți că puteți ajunge unde vă doriți, dacă sunteți ambițioși, serioși și vă urmați visul”, a conchis Gabriela Firea.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
2 ° C
2 °
1.1 °
100 %
0.5kmh
0 %
mar
18 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
17 °
sâm
18 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii