MAI: Peste 110 percheziții pentru combaterea infracțiunilor grave

MAI: Peste 110 percheziții pentru combaterea infracțiunilor grave

Un scurt bilanţ prezentat de Ministerul de Interne arată că, în ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii au intervenit la aproape 5.000 de evenimente.

Peste 110 percheziţii domiciliare pentru combaterea infracţiunilor grave sunt efectuate de poliţişti în această dimineaţă în ţară.

Acestea se referă la persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune, contrabandă şi alte infracţiuni economice.

Într-unul din dosare, acţiunile vizează sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi, precum şi locuinţele unor persoane fizice, vinovate de evaziune fiscală în timpul comercializării de articole sanitare, cauzând un prejudiciu de circa 5 milioane de lei prin evitarea plăţilor către bugetul de stat.

În plus, un scurt bilanţ prezentat de Ministerul de Interne arată că, în ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii au intervenit la aproape 5.000 de evenimente de menţinerii a ordinii publice şi situaţii de urgenţă.

Efectivele ministerului au prins în flagrant 233 de autori de infracţiuni şi au depistat 12 persoane urmărite naţional sau internaţional faţă de care s-au luat măsurile legale, potrivit Radio România Actualități.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.9 ° C
20.1 °
18.8 °
39 %
7.2kmh
0 %
vin
22 °
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii