Există viață după glorie! Roger Federer, la doi ani după retragere: “Viaţa e minunată”

Există viață după glorie! Roger Federer, la doi ani după retragere: “Viaţa e minunată”

Retragerea din luminile rampei, în urmă cu doi ani, i-a deschis lui Roger Federer o lume complet nouă și-i oferă bucurii nemăsurate. Într-un interviu pentru Reuters, fostul tenismen povestește că își dedică întreg timpul său familiei şi că, cel puțin deocamdată, nu se gândește să se implice în proiecte de anvergură.

Fostul No 1, multiplu compion de Grand Slam spune că este foarte mulţumit de viaţa sa. Declarațiile au fost făcute la Londra, la premiera unui nou film documentar, despre ultimele zile ale carierei sale sportive.

„Cu siguranţă nu mă plictisesc acasă. Viaţa este minunată. Încerc să fiu cel mai bun tată posibil. Ce urmează? De fapt, vreau să aştept un pic. Nu vreau să am un milion de lucruri de făcut chiar acum. Vreau să fiu un tată bun, un soţ bun şi să mă aşez un pic mai mult şi apoi să decid, un fel de următorul mega-proiect, dacă vreţi”, a spus Federer.

Filmul documentar „Federer: Ultimele douăsprezece zile” surprinde roller-coaster-ul emoţional al finalului de carieră al starului tenisului. În vârstă de 42 de ani, Federer este căsătorit cu Mirka și împreună au două perechi de gemeni.

Filmul s-a dorit initial o compilație de videoclipuri, filamte acasă, exclusiv pentru uz personal, care îl prezintă pe Federer pregătindu-şi anunţul de retragere şi duce publicul în culisele despărţirii sale pline de lacrimi în faţa fanilor şi a foştilor rivali la Laver Cup 2022 de la Londra.

Coregizat de Joe Sabia, cunoscut pentru interviurile sale „73 Questions” cu celebrităţi, şi de regizorul premiat cu Oscar Asif Kapadia, documentarul combină momente sincere, materiale de arhivă şi interviuri cu alţi mari jucători de tenis, precum Rafael Nadal, Novak Djokovici şi Andy Murray.

Emoţia celor două săptămâni l-a luat prin surprindere pe Sabia, care a beneficiat de un acces fără precedent la starul elveţian al tenisului, acasă la el şi în vestiar.

„Nu mă aşteptam să fie atât de emoţionat. A fost foarte stresant să îl văd atât de emoţionat, pentru că eu eram acolo, observând, fără să spun nimic, ca o muscă pe perete”, a spus el.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
2 ° C
2 °
1.1 °
100 %
0.5kmh
0 %
mar
18 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
17 °
sâm
18 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii