Bianca Drăgușanu, la audieri într-un dosar de evaziune fiscală

Bianca Drăgușanu, la audieri într-un dosar de evaziune fiscală

Bianca Drăgușanu a fost sălatătă de poliție, fiind acuzată că a vândut haine din Turcia ca fiind de lux, fără să plătească taxele la stat. Autoritățile au făcut și percheziții în acest caz.

Drăgușanu a fost săltată de poliție, pentru că ar fi vândut haine în România din Turcia, fără să declare veniturile la stat. Autoritățile au efectuat în această dimineață mai multe percheziții la magazinul ei, potrivit adevarul.ro.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere”, anunță reprezentanții Poliției Capitalei.

Patru persoane sunt cercetate în acest dosar, dintre care și un fost polițist local, Cosmin Cruteanu, dar și vedeta Bianca Drăgușanu.

Anchetatorii o acuză pe vedetă de evaziune fiscală. „Ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux”, mai arată Poliția Capitalei.

„Hainele erau expuse intr-un magazin, pentru prezentare, fiind vândute exclusiv pe site, atât in Romania, cât și în străinătate”, au adăugat autoritățile.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
6.2 ° C
7.1 °
2 °
78 %
0.5kmh
0 %
vin
13 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
15 °
mar
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii