Vești proaste pentru fanii lui Taylor Swift. Artista şi-a anulat cele trei concerte de la Viena. Care este motivul

Vești proaste pentru fanii lui Taylor Swift. Artista şi-a anulat cele trei concerte de la Viena. Care este motivul

Taylor Swift avea programate trei concerte, în această săptămână, la Viena, însă a decis să le anuleze pe toate, după confirmarea de către guvern a unui atac planificat la stadion, a anunţat organizatorul, relatează Reuters.

La fiecare dintre concerte erau așteptați în jur de 65 000 de participanţi.

„Odată cu confirmarea din partea oficialilor guvernamentali a unui atac terorist planificat la stadionul Ernst Happel, nu avem de ales decât să anulăm cele trei spectacole programate, pentru siguranţa tuturor”, a scris organizatorul într-o postare pe Instagram, adăugând că toate biletele urmând să fie rambursate automat.

Poliţia austriacă a reţinut miercuri două persoane suspectate că pregăteau atacuri asupra unor concerte, a declarat Franz Ruf, director general pentru securitate publică, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute miercuri seara.

„În timpul investigaţiilor noastre, am identificat acţiuni pregătitoare şi am observat că suspectul în vârstă de 19 ani avea în vedere în special concertele Taylor Swift din Viena”, a declarat Ruf, adăugând că suspectul, un cetăţean austriac, a jurat credinţă Statului Islamic.

Poliţia a percheziţionat locuinţa unuia dintre suspecţi din Ternitz, Austria Inferioară, şi analizează obiectele din casă.

Trei concerte Taylor Swift erau programate să aibă loc la Viena de joi până sâmbătă, poliţia aşteptându-se la

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
11 °
59 %
1.5kmh
0 %
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
28 °
mie
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii