Marcel Ciolacu, despre o eventuală candidatură la preşedinţie: „Nu va fi aflată nici pe Facebook, nici la televizor”

Marcel Ciolacu, despre o eventuală candidatură la preşedinţie: „Nu va fi aflată nici pe Facebook, nici la televizor”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că a stabilit cu colegii săi că o eventuală candidatură a sa la preşedinţie nu va fi aflată de pe Facebook sau de la televizor, menţionând că va face un anunţ după ce va discuta cu fiecare lider de filială.

„A fost un Consiliu Politic Naţional mai mult tehnic, cu toate procedurile şi calendarul de depunere a candidaturilor, a moţiunii pentru partid, calendarul de depunere a candidaturii pentru susţinerea candidatului PSD la funcţia de preşedinte”, a precizat Marcel Ciolacu, la sediul PSD, potrivit tvrinfo.ro.

Legat de candidatura sa la preşedinţie, Marcel Ciolacu a spus: „Am stabilit cu colegii mei că o eventuală candidatură a mea nu o vor afla nici pe Facebook, nici la televizor, în primul rând va fi discutată în interiorul partidului”.

El a precizat că „în acest weekend va discuta cu fiecare în parte la telefon”. Întrebat ce l-ar împiedica să candideze, Ciolacu a răspuns: „Opiniile colegilor mei”.

„Am această datorie de a avea discuţii pentru că sunt preşedintele Partidului Social Democrat şi am anunţat că voi candida pentru un nou mandat. Vom stabili cu colegii când, lăsaţi-mă întâi să stau de vorbă cu fiecare coleg în parte”, a mai spus Ciolacu, întrebat dacă va face un anunţ în weekend.

PSD vrea să modifice regulamentul de depunere a candidaturilor pentru cursa internă din partid astfel încât, la Congresul din 24 august, un independent să poată candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii. Singura condiție a social-democraților este ca independentul să aibă susţinerea unei filiale a PSD.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
22.8 ° C
23.1 °
22.7 °
25 %
10.3kmh
0 %
vin
23 °
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii