Elon Musk: Interviul cu Donald Trump pe X a început cu întârziere din cauza unor dificultăţi tehnice. Despre ce au vorbit cei doi miliardari

Elon Musk: Interviul cu Donald Trump pe X a început cu întârziere din cauza unor dificultăţi tehnice. Despre ce au vorbit cei doi miliardari

Proprietarul reţelei X, Elon Musk, susţine că interviul cu Donald Trump a fost perturbat de un atac cibernetic „masiv”, relatează AFP şi Reuters. Interviul candidatului republican a început, luni seara, pe platforma de social media X a lui Musk după o lungă întârziere cauzată de probleme tehnice care i-au împiedicat pe mulţi utilizatori să acceseze transmisia live.

„Se pare că există un atac masiv de tip DDOS asupra X. Lucrăm pentru a-l opri”, a postat şeful platformei, referindu-se la faptul că a fost victima unui aşa-numit atac de tip denial of service, menit să supraaglomereze serverele companiei şi să provoace un blocaj.

Afirmaţia sa nu a fost deocamdată confirmată. X nu a răspuns la solicitările de detalii sau de a furniza dovezi ale presupusului atac cibernetic.

Interviul urma să fie realizat „fără un scenariu prestabilit, fără limite în ceea ce priveşte subiectele abordate şi ar trebui să fie foarte distractiv”, după cum dăduse asigurări anterior Elon Musk, care l-a susţinut pe Trump în campania electorală.

În interviu, Musk l-a lăudat masiv pe Trump pentru curajul său în timpul atentatului din 13 iulie, când urechea i-a fost atinsă de un glonţ. Cel mai bogat om din lume şi-a anunţat sprijinul pentru Trump la scurt timp după acel atac. El l-a sprijinit pe preşedintele democrat Joe Biden în 2020, dar de atunci a virat spre dreapta.

Trump a confirmat că intenţionează să se întoarcă la Butler, Pennsylvania, locul atacului, pentru un miting în octombrie.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
22.8 ° C
23.1 °
22.7 °
25 %
10.3kmh
0 %
vin
23 °
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii