Bani pentru educația sportivă a tinerilor din Cernica, Ilfov

Bani pentru educația sportivă a tinerilor din Cernica, Ilfov

Consiliul Judeţean (CJ) Ilfov acordă o finanţare de 500.000 de lei pentru echipamente noi, cazare, masă şi transportul celor 200 de copii înscrişi în Clubului Sportiv Cernica, în cadrul proiectului „Performanţă în competiţiile sportive”. „Este un proiect care îi încurajează pe copii,  pe adolescenți să facă mișcare, să vină spre cluburile sportive pentru a-și descoperi talentul și, pe viitor, să facă performanță”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a CJ Ilfov.

Prin acest protocol, Consiliul Județean sprijină financiar clubul din Cernica oferind multiple beneficii tuturor sportivilor legitimați, indiferent de ramura sportivă – fotbal, handbal, tenis, box, dans sportiv, tir cu arcul sau baseball.

„Pe o analiză din teren, localitatea Cernica are o populație de 11.377 de persoane. Pe date oficiale. Pentru că, în teren, sunt și mai mulți cei care s-au mutat din Capitală, aici. Așa că, vorbim despre un număr în continuă creștere al tinerilor care vor avea acces, în apropierea casei, la acest club”, precizează președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.5 ° C
16.6 °
14.9 °
80 %
3.6kmh
75 %
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
27 °
lun
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii