Premierul Marcel Ciolacu: „Investiții ca refacerea Planșeului de la Unirii sau modernizarea bazei sportive COSR trebuie multiplicate”

Premierul Marcel Ciolacu: „Investiții ca refacerea Planșeului de la Unirii sau modernizarea bazei sportive COSR trebuie multiplicate”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a participat, luni, la evenimentul de semnare a unor contracte de reparații și consolidare de obiective publice.

Premierul a spus că își dorește mai multe investiții de acest gen.

„Cel mai mult mă bucur că antreprenoriatul românesc își adaugă astăzi, în portofoliu, două proiecte importante pentru români! Este o dovadă în plus a maturității la care au ajuns firmele românești, a competitivității lor pe o piață deschisă! Fie că vorbim despre refacerea Planșeului de la Piața Unirii, fie că vorbim despre modernizarea bazei sportive COSR, îmi doresc ca astfel de investiții să fie multiplicate!”, a declarat Marcel Ciolacu

„De aceea, veți găsi mereu în mine un partener pentru realizarea proiectelor ce contribuie la dezvoltarea României. Și spun asta deoarece contractele pe care le vom semna astăzi reprezintă, chiar dacă în moduri diferite, investiții în viitorul nostru!”, a continuat liderul PSD, potrivit B1 TV.

Premierul a lăudat cele două investiții și i-a felicitat pe cei implicați.

El a subliniat că „România trebuie să investească în sport”.

„Atât în sportul de performanță, cât și în sportul de mase. Sportul este practic un cec în alb pentru viitorul nostru, pentru viitorul generațiilor următoare! Guvernul, prin CNI și prin Ministerul Dezvoltării, a finalizat 200 de săli de sport, 49 de complexuri sportive și 16 bazine de înot în toată țara. Pe lângă acestea, avem în execuție peste 380 de obiective de investiții în infrastructura sportivă. Cu participarea administrațiilor locale, sper să intensificăm ritmul investițiilor în sportul românesc”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.5 ° C
16.6 °
14.9 °
80 %
3.6kmh
75 %
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
27 °
lun
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii