FC Voluntari bate în liga secundă revelația Cupei României de anul trecut, Corvinul

FC Voluntari bate în liga secundă revelația Cupei României de anul trecut, Corvinul

FC Voluntari a trecut cu scorul de 2-0 de Corvinul Hunedoara, în etapa a patra a ligii secunde. Echipa ilfoveană a învins revelația de anul trecut a Cupei României, echipă care a evoluat în acest sezon de Europa League, unde a eliminat vicecampioana Ungariei și a ținut în șah vicecampioana Croației. Pentru echipa ilfoveană au marcat Adam Nemec (min. 52) și Doru Andrei (min. 85).

Prima repriză s-a încheiat cu scor nul, însă a fost marcată de eliminarea în minutul 30 a atacantului hunedorean Lucas Câmpan. Acesta fusese inițial sancționat cu un cartonaș galben pentru proteste, iar apoi a făcut un fault care l-a costat scump. La reluare, FC Voluntari a reușit să mute jocul în suprafața adversă și să deschidă scorul, în minutul 52 prin Adam Nemec, servit cu o centrare de Nicolae Carnat. Desprinderea a avut loc abia în minutul 85, printr-un gol marcat de Doru Andrei.

Elevii lui Claudiu Niculescu sunt în prezent pe locul cinci în Liga 2, cu opt puncte acumulate după două victorii și două rezultate de egalitate. Obiectivul lor este de a ajunge din nou pe prima scenă a fotbalului românesc, în SuperLiga.

În Cupa României, FC Voluntari va trebui să treacă de Dinamo București pentru a accede în faza grupelor. Meciul de play off se va desfășura pe teren propriu, în perioada 27-29 august. Data exactă urmează a fi stabilită în funcție de calendarul competițional al tuturor echipelor.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
16.5 ° C
17.3 °
16 °
72 %
5.7kmh
75 %
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
27 °
lun
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii