Sondaj Sociopol: Premierul Marcel Ciolacu crește în sondaje

Sondaj Sociopol: Premierul Marcel Ciolacu crește în sondaje

Cel mai nou sondaj Sociopol arată că finala prezidențială s-ar da între Marcel Ciolacu și George Simion. Liderul PSD se află pe primul loc în preferințele electoratului.

Cel mai nou sondaj Sociopol, realizat între 26 august – 3 septembrie, arată că Marcel Ciolacu ocupă primul loc în clasamentul pentru alegerile prezidențiale, 26% dintre cetățenii români afirmându-și încrederea față de liderul PSD, în funcția de președinte al României. Totodată, George Simion este pe locul 2, devenind astfel principalul rival al lui Ciolacu. Liderul AUR are cele mai mari șanse să între în turul doi, alături de actualul premier al României.

Sondajul Sociopol a fost publicat pe pagina de Facebook de Mirel Palada, iar potrivit rezultatelor, finala prezidențială s-ar putea da între Marcel Ciolacu și George Simion. Pe locul trei se clasează Mircea Geoană, cu 14% din voturi, pe locul patru Elena Lasconi, de la USR, tot cu 14% din voturi, iar Nicolae Ciucă se află abia pe locul cinci, cu 10% din voturi, potrivit RomaniaTV.NET.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.5 ° C
16.6 °
14.9 °
80 %
3.6kmh
75 %
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
27 °
lun
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii