Prima și ultima confruntare. Donald Trump dă de înțeles că nu mai vrea altă dezbatere cu Kamala Harris

Prima și ultima confruntare. Donald Trump dă de înțeles că nu mai vrea altă dezbatere cu Kamala Harris

Donald Trump s-a declarat mulțumit de prestația sa în confruntarea cu Kamala Harris, dar le-a mărturisit reporterior cu care s-a întâlnit în sala amenajată pentru presă la centrul din Philadelphia, că s-ar putea să nu mai aibă loc o altă dezbatere similară, relatează The Guardian.

„A fost cea mai bună dezbatere a mea, cred”, a fost comentariul fostului preşedinte în fața ziariștilor. El a adăugat că debaterea a aratat “cât de slabi, cât de patetici” sunt democrații şi “ce fac pentru a distruge ţara, la graniţă, cu comerţul exterior, cu totul”.

„Acum, ea (n.r. K Harris) vrea să mai facă o dezbatere, pentru că a fost învinsă în seara asta, dar nu ştiu dacă vom mai face una”, a adăugat Trump.

Imediat după încheierea dezbaterii, campania Kamalei Harris a transmis că vicepreşedinta este „pregătită pentru o a doua dezbatere”, în octombrie.

„Sub luminile rampei, poporul american a putut vedea alegerea cu care se va confrunta în această toamnă la urne: între a merge înainte cu Kamala Harris sau a merge înapoi cu Trump”, a declarat Jen O’Malley Dillon, preşedintele campaniei Harris-Walz.

„Asta este ceea ce au văzut în această seară şi ceea ce ar trebui să vadă la o a doua dezbatere, în octombrie. Vicepreşedintele Harris este pregătită pentru o a doua dezbatere. Este oare şi Donald Trump?”, a întrebat reprezentantul campaniei lui Harris.

Această a doua dezbatere s-ar adăuga unei confruntări prevăzute în octombrie între candidaţii la funcţia de vicepreşedinte, Tim Walz şi JD Vance.

După dezbaterea cu Trump, Kamala Harris s-a întâlnit cu susţinătorii şi părea să fie încrezătoare că a ieşit victorioasă. „Dar avem mult de lucru”, a atras ea atenţia. „Şi cred că seara aceasta a evidenţiat pentru poporul american care este miza”, a adăugat democrata.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
60 %
0.5kmh
0 %
mar
18 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
17 °
sâm
18 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii