Rosie, cea mai bătrână pisică din lume, a decedat la vârsta de 33 de ani

Rosie, cea mai bătrână pisică din lume, a decedat la vârsta de 33 de ani

Pisica Rosie a decedat la vârsta de 33 de ani, care ar echivala cu 152 de ani omenești. Anunțul trist a fost făcut de către stăpâna ei, Lila Brissett, care a spus că felina a murit acasă, în Norwich, Marea Britanie.

„Nu se simțea foarte bine și într-o zi a intrat în holul casei, s-a întins pe jos și a murit. Mi-e atât de dor de ea. Cu toate acestea, am o mulțime de amintiri frumoase și sunt fericită că am petrecut tot acest timp împreună”, a declarat stăpâna pisicii, citată de tabloidul britanic Daily Mail, potrivit click.ro.

Femeia, care este văduvă, a salvat-o pe Rosie și pe un câine fără stăpân. Ulterior, felina a locuit cu Lila, în apartamentul ei de la parter.

Stăpâna pisicii a menționat că felinei îi plăcea cel mai mult să doarmă lângă fereastră. Rosie a fost adoptată în anii ’90, după ce prima ei familie a renunțat la ea. Pisica nu a reușit să ajungă în Cartea Recordurilor deoarce stăpâna ei nu a trimis documentele oficiale ale felinei. De aceea, în Cartea Recordurilor, cea mai bătrână pisică înregistrată are în prezent 27 de ani, fiind născută în 1995.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.7 ° C
15 °
13.9 °
52 %
3.6kmh
0 %
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii