Oprah, gazda unui miting electoral Kamala Harris

Oprah, gazda unui miting electoral Kamala Harris

Candidata la președinția Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a beneficiat de un suport electoral de mare anvergură prin participarea celebrei realizatoare de talkshow-uri, Oprah Winfrey, la unul din mitingurile sale electorale, desfășurat în statul Michigan, unul dintre cele mai disputate în campania pentru Casa Albă.

„Unite for America Rally” s-a transmis pe toate canalele de social media și a fost (ca) o emisiune Oprah în toată regula: fotolii comode, oameni în jur și întrebări mai mult sau mai puțin comode.

Aflată pe un teren sigur, Kamala Harris a răspuns dezinvolt și insporat la toate întrebările lui Oprah, chiar dacă temele abordate erau dintre cele mai serioase: imigrația, costul vieții sau întreruperile de sarcină. Candidata democrată și-a expus opiniile referitoare la toate aspectele și a făcut apoi un apel la unitate „în fața forțelor puternice care vor să ne divizeze”, cu referire directă la rivalul său republican, Donald Trump.

La emisiune s-au remarcat cu apariții în direct (prin video call) Jennifer Lopez, Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Rock, Ben Stiller, precum și alte vedete ale showbiz-ului, o rețetă perfecftă pentru a atrage zeci de milioane de vizualizări.

Oprah Winfrey este o susținătoare a candidaturii lui Kamala Harris la șefia Casei Albe. Ea a apărut inclusiv la Chicago, la Convenția Democrată de luna trecută, unde a susținut un discurs.

De cealaltă parte a campaniei, Donald Trump a participat la un miting pro-Israel la Washington. Acolo, el a acuzat-o pe contracandidata sa că nu a reacționat la evenimentele din octombrie anul trecut și a afirmat că alegerea lui Harris nu ar fi în interesul Israelului.

Ambii candidați luptă prin toate mijloacele pentru a câștiga voturi în cursa pentru cel mai important fotoliu din Biroul Oval al Casei Albe. Alegerile sunt pe 5 noiembrie.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
23 ° C
24.4 °
21.6 °
26 %
10.3kmh
0 %
vin
23 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii