Voleibalistele CSO Voluntari debutează duminică în noul sezon

Voleibalistele CSO Voluntari debutează duminică în noul sezon

Duminică, 29 septembrie, campioana României la volei feminin, CSO Voluntari, debutează în noul sezon. Tradițional, primul meci este finala Supercupei României și se joacă la Sala Polivalentă din București, de la ora 16:30.

Adversara echipei ilfovene este CSM Târgoviște, care anul trecut și-a adjudecat Cupa României. Meciul se va desfășura în cuplaj cu finala Supercupei României la volei masculin, dintre Corona Brașov și Rapid București. Accesul în sală este gratuit.

Câteva zile mai târziu, campioanele României vor face deplasarea la Skopje, în Macedonia de Nord, unde vor debuta în Liga Campionilor, împotriva echipei locale Rabotnicki Skopje. „Aceasta e cea mai reprezentativă formație din această țară, cucerind nu mai puțin de 14 titluri naționale”, notează doarvolei.ro. Partida tur are loc între 1 și 3 octombrie, iar returul, o săptămână mai târziu, la Voluntari.

Dacă trece de campioana Macedoniei de Nord, CSO Voluntari se va califica în Grupa E, alături de formațiile Savino Del Bene Scandicci (Italia), BKS Bostik ZGO Bielsko-Biała (Polonia) şi Allianz MTV Stuttgart (Germania).

CSO Voluntari a pregătit pentru campioane seturi de echipamente speciale pentru Champions League, în variante alb și negru, cu accente aurii.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
nori împrăștiați
17.8 ° C
18 °
17.1 °
82 %
3.1kmh
40 %
Dum
23 °
lun
21 °
mar
23 °
mie
25 °
joi
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii