Nasrallah, localizat și eliminat cu ajutorul unei creme cu proprietăți de geolocație?

Nasrallah, localizat și eliminat cu ajutorul unei creme cu proprietăți de geolocație?

După pagere, walkie talkie-uri, acum se pare că a venit rândul „cremei hidratante de mâini” să facă victime în rândul combantanților Hezbollah. Conform unor surse saudite citate de publicația greacă Naftemporiki și preluate de Hotnews, forțele israeliene l-ar fi localizat pe Hassan Nasrallah în urma unui contact al acestuia cu un agent care i-ar fi atins mâna cu un gel special cu proprietăți de …GPS.

Înconjurat de alți lideri teroriști, Nasrallah a căzut victimă bombardamentului inițiat în doar două minute de la contact de către forțele aeriene israeliene. Deși se afirmă că liderul terorist se afla la 20 de metri sub nivelul solului, bine ascuns într-un buncăr aflat sub clădiri (evident) civile, acesta a fost depistat și eliminat de armata israeliană (IDF).

Deși anunțată de zile întregi de către IDF; moartea liderului a fost inițial negată de Hezbollah. Dar adevărul a ieșit la lumină, iar organizația a recunoscut găsirea cadavrului șefului. Pe ProTV.ro se afirmă că trupul său este intact, însă ar fi murit din cauza „forței enorme a exploziei”.

Alături de Nasrallah au căzut victime bombardamentului israelian și alți lideri teroriști. Organigrama conducerii Hezbollah urmează calea celei a organizației Hamas și își vede liderii eliminați unul câte unul. În cărți pentru preluarea șefiei este un văr al lui Nasrallah, pe nume Hashem Safieddine, conform mai multor surse, printre care aktual24.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
19.5 ° C
20.5 °
15.1 °
68 %
0.5kmh
0 %
joi
21 °
vin
27 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii