Premierul Marcel Ciolacu a declarat că dacă ar câștiga alegerile prezidențiale, l-ar nominaliza „categoric” pe Nicolae Ciucă, liderul PNL, pentru funcția de prim-ministru

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că dacă ar câștiga alegerile prezidențiale, l-ar nominaliza „categoric” pe Nicolae Ciucă, liderul PNL, pentru funcția de prim-ministru

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, marți, că dacă ar câștiga alegerile prezidențiale, l-ar nominaliza „categoric” pe Nicolae Ciucă, liderul PNL, pentru funcția de prim-ministru.

Ciolacu a declarat, pentru Digi24, că Ciucă nu a fost un premier slab. Întrebat dacă l-ar nominaliza să ocupe din nou această funcție, în cazul în care ar fi președintele României, Ciolacu a răspuns: „Categoric, n-am nici cea mai mică reținere”.

Acesta a mai dat de înțeles că și-ar dori o guvernare PSD-PNL și din 2025: „Normal că-mi doresc o continuitate. E logic. După 10 ani în care ţi-ai bătut joc, ai schimbat 10 premieri, sute de miniştri, după 30 şi de ani de democraţie, normal că vreau continuitate şi stabilitate”.

Marcel Ciolacu a mai afirmat că nu a avut cu Iohannis „o relaţie sau discuţii politice” deoarece acesta „nu poate ieşi din logica de a ţine cu un partid politic”. „Relaţia mea cu preşedintele e una instituţională şi sunt mândru de acest lucru și mi se pare normal. N-am avut o relaţie sau discuţii politice cu preşedintele Iohannis și cred că ştiţi de ce. (…)

Nu poate ieşi din logica de a ţine cu un partid. Asta mă deranjează, pentru că e şi preşedintele meu, şi preşedintele dvs, indiferent dacă eu l-am votat sau dvs nu l-aţi votat. Măcar la sfârşit de mandat trebuie să depăşim acest lucru”, a mai spus Ciolacu, la Digi24.

Totodată, acesta a afirmat că e „dezamăgit de prestaţia preşedintelui Klaus Iohannis”

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
19.1 ° C
21.1 °
17 °
62 %
1.5kmh
0 %
mie
24 °
joi
26 °
vin
27 °
sâm
19 °
Dum
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii