Conectăm specialiști pentru viitorul stomatologiei și medicinei generale

Conectăm specialiști pentru viitorul stomatologiei și medicinei generale

Descoperă cele mai recente inovații în stomatologie și medicină generală, într-un cadru care încurajează colaborarea și schimbul de idei. Fie că ești specialist sau student în domeniul medical, DENTA&ROMMEDICA 2024 este locul perfect pentru a descoperi cele mai noi tehnici, soluții și tehnologii.

Învață, colaborează, inovează

Profită de ocazia de a participa la conferințe și workshopuri interactive, unde vei putea explora noi tehnici și soluții, îmbogățindu-ți astfel experiența profesională și extinzându-ți orizonturile în domeniul stomatologiei. Vezi agenda activităților conexe.

Tehnologii de top

Explorează o gamă variată de echipamente și accesorii de ultimă generație, perfect adaptate pentru cabinete sau clinici, la prețuri competitive. Găsești soluții ideale care să optimizeze activitatea și să îmbunătățească experiența pacienților.

Conectează-te cu alți profesioniști

Utilizând aplicația ROMEXPO, ai ocazia să îți extinzi rețeaua de contacte și să colaborezi cu lideri din industrie. Interacțiunea este cheia pentru a rămâne în fruntea evoluției medicale.

PROGRAM DE VIZITARE

10 – 12.10.2024, în intervalul orar 10:00 – 18:00

Accesul la eveniment se face pe baza înregistrării în aplicația ROMEXPO, disponibilă pentru descărcare în Google Play și App Store. În ziua evenimentului, te rugăm să îți ridici badge-ul din Pavilionul B3.

www.denta.ro

www.rommedica.ro

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.1 ° C
18.3 °
15 °
60 %
1kmh
0 %
mar
20 °
mie
25 °
joi
26 °
vin
28 °
sâm
20 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii