Rapperul P. Diddy, arestat pentru trafic în scopul exploatării sexuale

Rapperul P. Diddy, arestat pentru trafic în scopul exploatării sexuale

Deja inculpat şi încarcerat pentru trafic în scopul exploatării sexuale, rapperul P. Diddy este acuzat de agresiuni sexuale de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori, au anunţat marţi avocaţi americani, potrivit AFP.

Aceste acuzaţii îl compromit şi mai mult pe artistul Sean ”Diddy” Combs, de 54 de ani, aflat în prezent în arest preventiv la New York, în aşteptarea procesului.

”Zidul de tăcere a fost spart, iar victimele vorbesc”, a explicat avocatul Tony Buzbee, care spune că reprezintă alte 120 de noi victime, dintre care 25 erau minore la vremea faptelor şi care vor înainta acţiuni civile.

După arestarea lui Sean Combs la New York la jumătatea lunii septembrie, cabinetul avocatului a înfiinţat o linie de asistenţă telefonică. „Peste 3.285 de persoane” au apelat linia telefonică spunând că au fost martori ai unei agresiuni săvârşite de starul hip hop.

Au fost identificate 120 de victime, iar echipele implicate continuă să lucreze ”la alte peste 100 de cazuri” care ar putea veni în faţa justiţiei, a explicat avocatul Andrew Van Arsdale, conform tvrinfo.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
22.1 ° C
23.1 °
22 °
44 %
4.1kmh
0 %
mar
23 °
mie
25 °
joi
26 °
vin
28 °
sâm
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii