Voleibalistele CSO Voluntari câștigă în deplasarea de la Skopje și sunt la un pas de grupele CEV Champions League

Voleibalistele CSO Voluntari câștigă în deplasarea de la Skopje și sunt la un pas de grupele CEV Champions League

Primul meci, prima victorie! Supercampioana României la volei feminin, CSO Voluntari, a câștigat meciul disputat în deplasare cu Rabotničkii Skopje, campioana Macedoniei de Nord. Fetele noastre au câștigat net întâlnirea, cu scorul de 3-0 la seturi și au făcut un pas important către grupele CEV Champions League.

Scorul pe seturi a fost 25-14, 25-13 și 25-12 în favoarea fetelor noastre, ceea ce indică o victorie fără emoții, pe deplin meritată.

Returul are loc peste o săptămână, în Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari. Data meciului este așadar 9 octombrie, la ora 19.

Dacă trece de Rabotničkii Skopje, CSO Voluntari va intra în grupa E a competiției supreme din voleiul feminin continental, alături de formațiile Savino Del Bene Scandicci (Italia), BKS Bostik ZGO Bielsko-Biała (Polonia) şi Allianz MTV Stuttgart (Germania).

CSO Voluntari a câștigat sezonul trecut în premieră titlul de campioană a României la volei feminin, iar duminica trecută a câștigat și Supercupa României. Învinsa de astăzi, Rabotničkii Skopje, are nu mai puțin de 14 titluri naționale în palmares și este o obișnuită a competițiilor organizate de Confederația Europeană de Volei (CEV).

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.1 °
9 °
73 %
1kmh
0 %
mar
23 °
mie
24 °
joi
26 °
vin
27 °
sâm
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii