Mircea Geoană prins cu minciuna la un interviu online /VIDEO

Mircea Geoană prins cu minciuna la un interviu online /VIDEO

Candidatul independent la funcția de președinte al României continuă seria gafelor în interviuri. Cea mai recentă poate fi trecută și la categoria “prins cu mâța-n sac”.

Povestind despre activitățile sportive pe care le-a făcut în tinerețe, candidatul independent la alegerile prezidențiale a spus că a jucat fotbal, a fost antrenor și antrenor. Foarte sigur pe afirmațiile sale, Mircea Geoană a dat și exemple despre echipele de fotbal unde a activat ca jucător sau antrenor.

“Înainte de Revoluție, m-am apucat să fiu antrenor de fotbal. Am fost antrenor în divizia Onoare, în divizia Promoție”, a declarat Mircea Geoană în emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

Declarația lui Geoană i-a stârnit imediat curiozitatea realizatorului interviului, celebrul jurnalist sportiv Ovidiu Ioanițoaia. Cum nu putea rata o discuție savuroasă pe teme sportive, un domeniu pe care îl stăpânește foarte bine, Ovidiu Ioanițoaia l-a întrebat unde și ce echipe a antrenat.

Răspunsul lui Mircea Geoană a fost unul neașteptat de celebrul jurnalist și în contradicție cu declarațiile făcute cu doar câteva minute înainte. “Pe cine ați antrenat concret? Eu ca antrenor, nu. Am fost tot timpul antrenat”, a fost răspunsul lui Geoană.

Gafa de proporții vine într-un context nefavorabil candidatului independent. Mircea Geoană este în plin scandal în ce privește stafful său de campanie și relația unor apropiați cu Rusia.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
15.2 ° C
15.6 °
14.9 °
76 %
4.6kmh
20 %
Dum
16 °
lun
21 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii