Mâine seară, baschetbaliștii CSO Voluntari debutează în noul sezon european, în direct la Metropola TV

Mâine seară, baschetbaliștii CSO Voluntari debutează în noul sezon european, în direct la Metropola TV

CSO Voluntari își începe aventura europeană în noul sezon al European North Basketball League (ENBL), competiție în care anul trecut a jucat finala. Primul meci, împotriva echipei Dziki Varșovia se joacă marți, 8 octombrie, de la ora 19:00 și va fi transmis în direct în exclusivitate de Metropola TV.

CSO Voluntari va debuta în competiția continentală după ce în campionatul intern a fost nevoită să se declare învinsă, pe teren propriu, în fața campioanei en-titre, U BT Cluj-Napoca, scor 87-102. De cealaltă parte, Dziki Warszawa a trecut categoric de Ostrow Wielkopolski, cu scorul de 88-63, în liga poloneză de baschet masculin.

Printre adversarii ilfovenilor din acest sezon de ENBL se mai numără echipele Donar Groningen (Țările de Jos, meci în deplasare pe 23 octombrie), Spisski Rytieri (Slovacia, meci acasă pe 6 noiembrie), BK Opava (Cehia, meci în deplasare pe 12 noiembrie) și Newcastle Eagles (Marea Britanie, meci în deplasare pe 3 decembrie).

CSO Voluntari a participat anul trecut în premieră în ENBL și a reușit un parcurs remarcabil, jucând finala, pe care a pierdut-o dramatic, la doar patru puncte diferență.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
20 ° C
20 °
20 °
47 %
2.6kmh
18 %
lun
21 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
26 °
vin
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii