Gabriela Firea: Calea sigură pentru România este această echipă de parlamentari și Marcel Ciolacu în funcția de președinte

Gabriela Firea: Calea sigură pentru România este această echipă de parlamentari și Marcel Ciolacu în funcția de președinte

Organizația PSD București și-a depus listele de candidați la alegerile parlamentare din acest an. „Am depus lista candidaților  social-democrați pentru Senat și Camera Deputaților și peste 54.000 de semnături de susținere. (…) Medici, profesori, juriști, economiști, specialiști în administrație publică sau comunicare. Tineri, femei, bărbați activi și seniori sunt colegii mei care vor munci cu dedicare în Parlamentul României!”, a declarat cu ocazia depunerii documentelor, președinta PSD București, Gabriela Firea, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Viața bucureștenilor, siguranța tuturor și opinia lor este o prioritate pentru echipa social-democrată din Capitală. Ne interesează ce-și doresc bucureștenii, suntem deschiși la dialog și am fost mereu în contact cu oamenii. Avem nevoie de comunicare și de o relație constructivă între toate forțele politice din Consiliul General al Municipiului București, dar și în Parlament”, a scris Gabriela Firea.

„Echipa social-democrată pentru Capitală este determinată să continue muncă pentru români, pentru ca bucureștenii chiar să aibă <<orașul dorit de oameni>>! După 1 Decembrie, când bucureștenii își vor alege parlamentarii care să-i reprezinte, vom avea în Senat și Camera Deputaților colegi cu experiență în administrație și care știu ce au de făcut pentru oameni și acest oraș”, a mai spus președinta organizației PSD București.

„Orice lider are nevoie de oameni profesioniști, cu dorință și putere de muncă, cu experiență în domeniul lor de activitate. Calea sigură pentru România este această echipă de parlamentari alături și Marcel Ciolacu în funcția de președinte”, a conchis Gabriela Firea.

Lista PSD Bucureşti pentru alegerile de la Senat este deschisă de Adrian Streinu-Cercel, iar cea de la Camera Deputaţilor de Mihai Ghigiu. Pe aceste liste electorale se mai află Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Gabriel Mutu, Rodica Nassar, Marian Neacşu, Petre Florin Manole, Diana Tuşa.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
9.2 ° C
9.9 °
6 °
57 %
1.5kmh
0 %
vin
10 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
15 °
mar
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii