Claudiu Niculescu revine pe banca FC Voluntari

Claudiu Niculescu revine pe banca FC Voluntari

FC Voluntari a anunțat semnarea unui contract pe doi ani cu antrenorul Claudiu Niculescu. Florin Pîrvu, antrenorul care a fost la cârma formației ilfovene de la începutul play-out-ului, va activa în continuare în cadrul clubului.

Practic, este o revenire a lui Claudiu Niculescu, cel care a mai antrenat FC Voluntari cu succes în 2017, anul în care echipa ilfoveană a reușit cea mai mare performanță a sa – câștigarea Cupei României și a SuperCupei României. Prin aducerea sa și îmbunătățirea lotului de jucători, FC Voluntari își propune o revenire rapidă pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Oficial! Bine ai revenit, Claudiu Niculescu! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 2 ani, cu antrenorul Claudiu Niculescu. Câștigator al Cupei și SuperCupei României alături de FC Voluntari în 2017, Claudiu Niculescu a mai antrenat în cariera sa Universitatea Cluj, FC Bihor, Metalul Reșița, CSM Rîmnicu Vâlcea, CS Mioveni, Dinamo București,  Al-Tai FC, Concordia Chiajna, Poli Iași și CSC Șelimbăr. Ca jucător, <<Clau-Gol>> a îmbrăcat de 8 ori tricoul primei reprezentative a României și a evoluat la echipe de club precum: FC Drobeta Turnu-Severin, Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo București, Genoa CFC, MSV Duisburg, Omonia Nicosia și Universitatea Cluj. Florin Pîrvu, antrenorul care a fost la cârma formației noastre de la început play-out-ului ,va activa în continuare în cadrul clubului nostru”, a comunicat FC Voluntari pe Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
21.2 ° C
21.6 °
19.1 °
64 %
1.5kmh
0 %
Dum
35 °
lun
37 °
mar
38 °
mie
39 °
joi
40 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii