Corvinul Hunedoara a primit licența UEFA și va juca în UEFA Europa League

Corvinul Hunedoara a primit licența UEFA și va juca în UEFA Europa League

Câștigătoarea Cupei României, echipa de ligă secundă Corvinul Hunedoara, a primit licența de participare în competițiile europene organizate de UEFA și va evolua în viitorul sezon al Europa League.

„Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federaţiei Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenţei de participare în competiţiile europene. În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025″, a anunţat, joi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Corvinul va aborda sezonul 2024/2025 al UEFA Europa League încă din prima fază de calificare, unde potențiale adversare pot fi: Wisla Cracovia (Polonia), Elfsborg (Suedia), Botev Plovdiv (Bulgaria), Ružomberok (Slovacia), Paksi FC (Ungaria), precum și formații din Slovenia, Cipru Republica Moldova, Kazahstan, Azerbaijan, dar și Kosovo.

La vârful competiției, unde este greu de crezut că va reuși Corvinul să ajungă, se află echipe precum Tottenham Hotspur, AS Roma, Athletic Bilbao, Real Sociedad, Ajax Amsterdam, FC Porto, Olympique Lyon, OGC Nice, Eintracht Frankfurt.

Echipa ardeleană va juca pe teren propriu la Sfântu Gheorghe, pe noua și cocheta arenă de 8.400 de locuri a echipei Sepsi OSK.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.8 ° C
18.3 °
16.1 °
52 %
2.6kmh
0 %
lun
18 °
mar
24 °
mie
22 °
joi
18 °
vin
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii