FCSB câștigă Supercupa României. Primul trofeu pe noul stadion „Steaua”

FCSB câștigă Supercupa României. Primul trofeu pe noul stadion „Steaua”

Campioana FCSB a câștigat Supercupa României, după ce a învins-o cu 3-0 pe câștigătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara. Meciul s-a desfășurat pe Stadionul „Steaua”, din bd. Ghencea, în fața a peste 20.000 de spectatori. Oficial, este primul trofeu obținut de FC FCSB pe noua arenă a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Meciul a fost controlat de către roș-albaștri în majoritatea timpului, cu mai multe ocazii create și un joc de pase superior. Corvinul a dat o replică bună, însă deși a expediat același număr de șuturi spre poartă, doar câteva au nimerit spațiul dintre buturi și niciunul nu s-a concretizat.

Primul gol a fost marcat în minutul 21, de David Miculescu, iar apoi, în ciuda altor ocazii create, prima repriză s-a încheiat la scorul de 1-0 în favoarea campioanei. La scurt timp după restart, în minutul 52, Marius Ștefănescu, unul din noile transferuri ale FCSB, a dus scorul la 2-0. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 80 de Luis Phelipe.

FCSB se pregătește de debutul în noul sezon al primei ligi, în timp ce Corvinul încearcă să-și rezolve problemele administrative pentru a avea anul viitor drept de promovare din liga a doua pe prima scenă a fotbaluliui românesc.

Sezonul regulat al Superliga începe vineri 12 iulie, la Constanța, cu meciul dintre Farul și Unirea Slobozia. FCSB joacă primul meci sâmbătă, 13 iulie, pe teren propriu, în compania Universității Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.9 ° C
18.1 °
17.8 °
63 %
2.6kmh
0 %
Dum
29 °
lun
29 °
mar
29 °
mie
26 °
joi
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii