Înfrângere cu Belgia, urmează meci decisiv cu Slovacia

Înfrângere cu Belgia, urmează meci decisiv cu Slovacia

România a pierdut cel de-al doilea meci din grupa de la Euro 2024 , 0-2 cu Belgia. Calificarea în faza superioară a competiției se va juca în meciul cu Slovacia, programat miercuri, 26 iunie, la ora 19.

Belgia a deschis scorul extrem de rapid, în minutul 2, prin Tielemans. România a reacționat foarte bine, însă până la urmă, diferența de valoare și-a spus cuvântul, iar echipa noastră nu a putut egala. Mai mult, a primit și un al doilea gol, de la Kevin De Bruyne, în minutul 80.

În grupa României, toate cele patru echipe au acum câte trei puncte, diferența fiind făcută de golaveraj. Grație victoriei cu 3-0 în fața Ucrainei, România se găsește acum în vârful grupei, însă cea de-a treia rundă a meciurilor din grupă va dicta echipele calificate mai departe. Miercuri, România întâlnește Slovacia (care a bătut surprinzător Belgia și a pierdut cu Ucraina). Un meci egal poate califica ambele echipe, indiferent de rezultatul meciului Belgia – Ucraina. Contează însă poziția în clasamentul final al grupei, întrucât ea decide adversarul din optimile de finală.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
22.1 ° C
22.1 °
20.1 °
59 %
2.6kmh
0 %
Dum
35 °
lun
37 °
mar
38 °
mie
39 °
joi
37 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii