Portarul naționalei de fotbal, Florin Niță, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului Ilfov

Portarul naționalei de fotbal, Florin Niță, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului Ilfov

Portarul echipei naționale de fotbal, Florin Niță, a primit titliul de Cetățean de Onoare al Județului Ilfov, drept recunoaștere a meritelor sale sportive, dar și a devotamentului față de comunitatea locală. Distincția i-a fost înmânată de către președintele consiliului județean, Hubert Thuma.

„Sunt mândru că sunt cetăţean al acestui judeţ şi îmi doresc să duc numele cât mai sus, la toate meciurile şi la toate competiţiile”, a declarat Florin Niță, cu ocazia primirii titlului.

Cu Niță între buturi, tricolorii au obținut rezultate notabile la recent încheiata ediție a Campionatului European de Fotbal, respectiv câștigarea grupei E și accederea în optimile de finală ale competiției.

Florin Niţă, în vârstă de 37 de ani, a impresionat nu doar pe teren, ca sportiv, ci și în afara sa, prin acțiuni caritabile și modestie. Locuieşte împreună cu familia în localitatea Periş, din județul Ilfov. Este și un mare iubitor al animalelor și tot ieri, Niță s-a alăturat campaniei pentru adopția animalelor intitulată „Umole golul din viața ta”, inițiată de Consiliul Județean Ilfov, prin structura special creată pentru Protecția Animalelor.

„I-am înmânat distincția, am stat de vorbă, i-am cunoscut familia. El mi-a oferit un tricou semnat și mănușile de la EURO 2024. Este un om extraordinar, îl felicit pentru modestie, pentru talent, pentru principiile și valorile pe care le promovează în societate!”, a declarat cu această ocazie Hubert Thuma, preşedintele Consiliului Județean Ilfov. „Este extrem de important să promovăm sportul, să promovăm sportivii, oamenii care fac performanţă! Suntem mândri să avem un exemplu Florin Niţă în Ilfov şi îi mulţumesc pentru că ne ajută să promovăm adopţia animalelor”, a mai spus Hubert Thuma.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
15.8 ° C
16.6 °
15 °
76 %
1.5kmh
0 %
joi
19 °
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
27 °
lun
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii