SuperLiga începe pe super-caniculă

SuperLiga începe pe super-caniculă

Pauza competițională a luat sfârșit, iar fotbalul autohton își reia cursul, în ciuda vremii caniculare. SuperLiga – ediția 2024/2025 programează în acest sfârșit de săptămână prima sa etapă. Meciul care deschide campionatul se joacă la Ovidiu, între Farul Constanța și nou promovata Unirea Slobozia, cu începere de la ora 18:30. Tot astăzi se joacă, la Sibiu, meciul dintre echipa locală FC Hermannstadt și Universitatea Craiova.

Mâine sunt programate trei meciuri, inclusiv debutul campioanei en titre, FCSB. Roș-albaștrii primesc pe Stadionul „Steaua” vizita lui U Cluj-Napoca, la ceas de seară, pe răcoare. În celelalte două meciuri, Sepsi OSK o întâlnește pe Poli Iași, iar UTA Arad pe Rapid.

Duminică, CFR Cluj joacă acasă cu Dinamo. Apoi luni, FC Botoșani este gazdă pentru Oțelul Galați, iar la Ploiești, Petrolul are meci cu Gloria Buzău.

Startul acestei ediții de campionat vine pe fondul unor temperaturi greu de suportat și deloc favorabile performanței sportive. Este de așteptat ca pauzele de hidratare să fie foarte dese, în toate meciurile. Entuziasmul începerii unui nou sezon și setea de victorie încă din prima etapă sunt însă elemente care pot garanta spectacolul pe arenele din SuperLiga.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.9 ° C
18.1 °
17.8 °
63 %
2.6kmh
0 %
Dum
29 °
lun
29 °
mar
29 °
mie
26 °
joi
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii