Victorie în Lituania pentru naționala lui Lucescu. România, punctaj maxim în grupa Ligii Națiunilor

Victorie în Lituania pentru naționala lui Lucescu. România, punctaj maxim în grupa Ligii Națiunilor

Echipa mațională de fotbal a României a învins Lituania în deplasare, la Kaunas, cu scorul de 2-1 și are punctaj maxim (12 puncte din patru meciuri), în grupa C2 din Liga Națiunilor. De când Mircea Lucescu a preluat naționala, echipa nu mai știe să piardă. E drept, adversarele din grupa Ligii Națiunilor sunt departe de a reprezenta forțe ale fotbalului continental, însă performanța de a înregistra punctaj maxim și de a domina grupa rămâne una notabilă.

În meciul de aseară, gazdele au fost cele care au deschis scorul, în minutul 7, printr-un penalty acordat pe motiv de henț și transformat de Armandas Kučys. Peste numai 10 minute, a venit rândul echipei noastre să primească un penalty, tot pe motiv de henț, iar specialistul loviturilor de pedeapsă, Răzvan Marin, a restabilit egalitatea și cele două echipe au intrat la egalitate la cabine. În cea de-a doua repriză, echipele și-au împărțit ocaziile, însă tricolorii au reușit însă să treacă în avantaj în minutul 65 când fundașul Radu Drăgușin ,extrema Dennis Man și atacantul Denis Drăguș au reușit o fază de toată frumusețea, un contraatac în urma căruia vârful nostru a înscris al doilea gol, golul victoriei.

Partida de la Kaunas a fost a patra pentru Mircea Lucescu ca selecționer, de la revenire. Situația în grupă se prezintă astfel: România este pe primul loc, cu 12 puncte, apoi pe locul secund, Kosovo, cu 9 puncte. Cipru este pe trei, cu 3 puncte, iar Lituania pe patru, cu niciun punct. Următorul meci al nostru este acasă, în compania echipei statului Kosovo, pe 15 noiembrie.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
10.5 ° C
11.2 °
10 °
59 %
3.6kmh
0 %
vin
13 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
16 °
mar
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii