Victorie (în ultima secundă!) în primul meci din sezon pentru baschetbaliștii CSO Voluntari

Victorie (în ultima secundă!) în primul meci din sezon pentru baschetbaliștii CSO Voluntari

CSO Voluntari a debutat cu o victorie în primul meci al sezonului regulat al Ligii Naționale Masculine de Baschet„Getica 95”. Ilfovenii au câștigat cu 92-90 meciul disputat pe teren propriu cu CS 1924 Râmnicu Vâlcea. Victoria a venit în ultima secundă a meciului, cu reușita lui Sullivan, cumva uitat singur în spațiul de trei secunde de apărarea oltenilor.

Prima jumătate a meciului a aparținut oaspeților, care au reușit să intre la cabine cu avantaj minim, 49-48, după un prim sfert dominat categoric și un al doilea sfert în care CSO Voluntari a arătat determinare și mai multă precizie la finalizare, fapt ce a redus la minim diferența de puncte.

Următoarele două sferturi ale partidei au fost extrem de echilibrate, ambele echipe fiind mai eficiente și precise în execuții. Totuși, greșelile au fost prezente și au fost speculate. Totul a culminat pe final, când CSO Voluntari a beneficiat de ultimul atac, iar apărarea vâlcenilor a gafat și i-a permis lui Lewis Sullivan să aducă victoria ilfovenilor.

Baschet.ro notează că „Lewis Sullivan a fost omul meciului cu 23 de puncte și 6 recuperări. Alex Olah a reușit 20 de puncte. Justice și Tohătan au adăugat fiecare câte 11 puncte, iar Caffey 10 puncte și 7 recuperări. Kadre Gray a fost cel mai bun om al învinșilor cu 27 de puncte, 5 pase decisive și 3 reucperări. Davis a contribuit cu 19 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.5 ° C
17.1 °
16 °
45 %
3.6kmh
0 %
vin
17 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii