Victorie pentru Mircea Lucescu la revenirea după 38 de ani pe banca tricolorilor

Victorie pentru Mircea Lucescu la revenirea după 38 de ani pe banca tricolorilor

România a câștigat cu 3-0 meciul disputat aseară, în deplasare, la Priștina, cu reprezentativa statului Kosovo. A fost primul meci și prima victorie pentru Mircea Lucescu, la revenirea sa be banca naționalei, după 38 de ani.

Tricolorii s-au impus destul de lejer și au câștigat partida cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Denis Man (min. 40), Răzvan Marin (din penalty, min. 51) și Denis Drăguș (min. 82). A fost primul meci din grupa 2 din Liga C pentru ai noștri, iar parcursul din Liga Națiunilor va continua luni, la București, unde primim vizita Lituaniei, care a pierdut primul meci din grupă, cu 0-1, acasă, cu Cipru.

După meci, selecționerul Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, dar și a tehnicienilor care au antrenat echipa înaintea sa. Il Luce a apreciat în special unitatea și disciplina grupului, calități îndelung cultivate la naționala noastră.

„Aș vrea să spun un singur lucru. Meritul acestei victorii este și al celorlalți antrenori de dinaintea mea – Contra, Edi Iordănescu, Rădoi, toți care au contribuit la formarea acestui grup de jucători talentați. Ei aveau nevoie de ceva în plus pentru a face un pas înainte. E o victorie foarte importantă pentru că ne dă încredere și speranțe. Jucăm luni, trebuie să facem tot ce e posibil pentru a confirma evoluția din seara asta, nu rezultatul. Evoluția mă interesează”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ro.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.8 ° C
18.3 °
16.1 °
52 %
2.6kmh
0 %
lun
18 °
mar
24 °
mie
22 °
joi
18 °
vin
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii