Voleibalistele și baschetbaliștii CSO Voluntari, din nou la antrenamente

Voleibalistele și baschetbaliștii CSO Voluntari, din nou la antrenamente

Componenții loturilor de volei feminin și baschet masculin ai CSO Voluntari sunt din nou în sala de antrenamente, gata de noi performanțe. Echipa de volei își propune să reediteze performanța din sezonul trecut, când a câștigat liga națională și să reprezinte cu cinste România în CEV Champions League. La rândul lor, baschetbaliștii se pregătesc cu sârg de un nou sezon, în care promit să facă „necazuri” adversarilor.

Campioanele naționale en-titre, cu un lot întărit după o campanie de transferuri, se pregătesc pentru un nou sezon Voleibalistele CSO Voluntari sunt gata de un nou sezon și mai ales de provocările pariticipării în competiția supremă europeană intercluburi. „Sportivele echipei de volei feminin a CSO Voluntari se află din nou în sala de antrenament, pregătindu-se să dea totul pentru a apăra cu succes primul titlu național din istorie, dar și să înfrunte prima experiență în CEV Champions League”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului ilfovean. „Clubul nostru rămâne dedicat excelenței sportive, iar comunitatea noastră joacă un rol esențial în susținerea acestui parcurs. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâlnim în tribune după ce în anul anterior am arătat împreună cât de importantă e susținerea voastră”, se mai afirmă în postare.

La rândul lor, baschetbaliștii CSO Voluntari. sunt și ei gata de primele meciuri. „După un sezon încheiat cu medalie de argint în Euroepan North Basketball League și medalie de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin, echipa de baschet masculin a clubului nostru s-a întors la antrenamente”, au comunicat oficialii clubului. „În acest an, ai noștri #Troublemakers prezintă un lot ce mixează experiența veteranilor cu entuziasmul tinerilor, ce arată implicare, dorință și ne fac să fim deja entuziasmați pentru meciurile ce urmează. Abia așteptăm să ne revedem în tribune!”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
15.8 ° C
16.6 °
15 °
76 %
1.5kmh
0 %
joi
19 °
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
27 °
lun
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii